Festival cvijeća zadarske županije

Dani cvijeća u Sv. Filip i Jakovu 26. - 28. 04. 2019
FESTIVAL CVIJEĆA ZADARSKE ŽUPANIJE

Što je proljeće bez cvijeća?

Festival cvijeća, u organizaciji Turističke zajednice Sv. Filip i Jakov, počinje 26. travnja u Sv. Filip i Jakovu. Svi posjetitelji moći će uživati u prezentaciji i prodaji cvijeća u svim njegovim bojama, oblicima …i mirisima  do 28. travnja.

Predivan ambijent hotela Villa Donat te centar ovog slikovitog mjesta, i ove će godine, 19. put zaredom postati okupljalište svih obožavatelja prirode, mora i proljeća te zabavnog i glazbenog programa.  Posjetitelji mogu razgledati i kupiti cvijeće, sudjelovati na radionicama, prezentacijama i uživati u kulturno- zabavnom programu.

Za složiti savršen aranžman nije dovoljno samo lijepo cvijeće, potrebno je puno mašte i rad vještih ruku. Vještinu aranžiranja pokazat će nam cvjetne aranžerke Nives Stančin Oros i Spomenka Ožura iz Udruge 3-5-8 Zagreb.

Djeca tradicionalno svake godine sudjeluju na Festivalu cvijeća a poseban naglasak je na razvijanu ekološke svijesti i ljubavi prema prirodi.  Svake godine na korzu sudjeluje 200 mališana iz dječjih vrtića Zadarske županije. Najmlađi posjetitelji Festivala mogu uživati u maštovitom dječjem programu: u kreativnim radionicama, mađioničarskim predstavama i plesnim nastupima.

Uživajte u zvucima klapske pjesme na rivi u Sv.Filip i Jakovu uz Tomislava Bralića i klapu INTRADE u subotu, 27.04.

Luka Bulić zabavljat će nas u nedjelju  28.04. od 15:00 sati uz Cvjetni korzo NEKA RIVA U CVIĆU PLIVA, a u  18:30 nastavlja se program uz  nastup sastava UČITELJICE

Uživajte u neodoljivim bojama, suncu, mirisu cvijeća, letu leptira i osmjehu djeteta. Od 26. – 28. travnja u Sv. Filip i Jakovu bit će prezentirano cvijeće u svim oblicima, a Vi se trebate samo nasmiješiti i dan će biti druge boje. Vidimo se na 19. po redu Festivalu cvijeća zadarske županije